top of page

Wildwaterbaan @ Festival de Oversteek 

06.09.2020 

Het was de hele dag bewolkt maar wauw, wat waren die wolken mooi.


Voorafgaand aan het festival vervoerde ik mijn kunstwerk, de wildwaterbaan, naar het Daphne Eiland. Toen de zon door brak nam ik allereerste een enthousiast muziek/theater koppel mee naar het eilandje. Het was net Venetië.

Terug aan wal enthousiasmeerde zij een vriendelijke fotograaf met vogelkennis en een lieve mevrouw die toevallig passeerde ook mee te gaan. We praatte over kunst, vogels en het rare stuk hout dat op het eilandje met zware stalen kettingen vast geketend was aan schotten in de grond.
Na even rusten verscheen al snel fotograaf Saudade en zijn partner Sanne. Zij brachten mooie verhalen met zich mee over de theatervoorstellingen die dag, van een verteller met indrukwekkende plantenkennis tot boksende dansers. Ook zij voerde mee, op en neer.

Later die middag kwam kunstenares Florian Lau op bezoek die samen met Jolijn Ceelen van Derde Wal met mij het bootje in ging terwijl Derk Müller, held dat hij is, de roeispanen van me overnam.

Aan het eind van de dag vervoerde ik ook nog de fotograaf van Festival de Oversteek samen met goedlachse Laura Bolscher, die komende Social Aspects bij Derde Wal kunst met een gesprek gaat maken waar ik erg benieuwd naar ben. 

https://www.derdewal.nl/archief/2020/festival-de-oversteek-expeditie-noord

bottom of page