top of page

#artistsupportpledge @ De Balie, Amsterdam

12.12.2020 - 03.01.2021 

Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

#Artistsupportpledge is een genereus initiatief om kunstenaars en hun werk te ondersteunen in een tijd waarin de Covid-19 pandemie een groot deel van het (culturele) leven heeft platgelegd. In Nederland hebben TINKEBELL., De Balie en This Works het initiatief opgepikt om een Artist Support Pledge Expo te organiseren om zo een groot publiek aan te moedigen zo veel mogelijk kunst te kopen van in Nederland werkende kunstenaars.

Van 12 december t/m 3 januari is het werk van bijna 100 geselecteerde kunstenaars te zien te koop in De Balie.

Daarnaast kan iedereen online meedoen! Het idee is simpel: (kunstenaars!) post een foto van je werk op je Instagram-account en bied dit te koop aan voor MAXIMAAL €200,- (exclusief verzendkosten).

Gebruik hierbij de hashtag #artistsupportpledge. Iedereen kan het werk dan direct van jou kopen. Wanneer je een aantal werken hebt verkocht en je het verkoopbedrag van €1000,- in totaal hebt bereikt, beloof je een werk van een andere kunstenaar te kopen.

Volg de #artistsupportpledge en deze @artist.supportpledge om de updates en het werk van andere kunstenaars die meedoen te volgen.

meer informatie:

https://debalie.nl/artikel/artistsupportpledge/

bottom of page